Daniëlle Urbanus / Sukha Yoga

Danielle Urbanus

In mijn dagelijks leven -zowel privé als in mijn werk als kunstenares/bloemist - ben ik altijd op zoek geweest naar manieren om de wereld even stil te zetten, rust in mijn hoofd te creëren en meer balans te krijgen tussen lichaam en geest. Na jaren intensief sporten besloot ik mij te concentreren op pilates en yoga. Daarmee verzorgde ik me niet alleen fysiek, maar leerde ik ook welke positieve invloed lichamelijke oefeningen, meditatie en ontspanning hebben op je bestaan.

 

Geaard; met beide voeten op de 'mat' en zonder de zweverigheid die zo vaak met yoga wordt geassocieerd.

 

Het bracht me de gewenste balans, maar ook Sukha; sensaties van gemak, plezier en geluk.

Het (h)erkennen van en werken aan obstakels, daadwerkelijk leren ontspannen en uiteindelijk veel beter in m’n hoofd en vel zitten maakte me nieuwsgierig naar meer.

 

Ik wilde meer weten, verder groeien… Met als uiteindelijk doel mijn kennis en ervaring met anderen te delen. Daarom heb ik een intensieve opleiding in Thailand doorlopen en een Thai Yoga Massage training, waarmee ik mij zowel theoretisch als praktisch verder in achtergrond en mogelijkheden van yoga heb kunnen verdiepen.

 

Het is tijd om die kennis en ervaring te delen.

Het is tijd om Sukha te delen.

 


Opleiding/certificering

2013

  • Sip Sen massage. International Training Massage School. Docente: Mirjam van Baardwijk.

2012

  • 200 uurTeacher Training_Centered Yoga Samahita Thailand.
    Door: Stephen Thomas & Paul Dallaghan (2012)
  • Anusara Yoga Discovery Course.
    Docente: Sandra Carson

 

 

Ervaring

sinds 2013

sinds 2012

 

Sin Sen massage gecertificeerd

Links


YogaFinder.com